Meksikolainen keittiö tunnetaan parhaiten tacoista ja burritoista sekä tulisista pääruoistaan, mutta mielenkiintoisia jälkiruokiakin löytyy. Trooppisen ja subtrooppisen ilmastonsa ansiosta maassa on myös helposti tarjolla tuoreita hedelmiä, jotka ovat suosittuja jälkiruokia joko sellaisenaan tai jälkiruoan raaka-aineena.
Meksikolaiset jälkiruoat
- Bionico on tuoreempi, vasta muutamia vuosikymmeniä sitten Guadalajarassa syntynyt kermalla kuorrutettu hedelmäsalaatti.
- Buñuelo on Meksikon ohella ympäri Latinalaista Amerikkaa suositut uppopaistettu munkki.
- Cocada on pieni kookosta sisältävä leivonnainen.
- Churrot mielletään espanjalaiseksi, mutta suklaaseen dipattavat munkkitangot ovat suosittuja myös Meksikossa.
- Flan on Crème Brûléen kaltainen paahtovanukas.
- Pan de muerto on kuolleiden päivänä syötävä makea leipänen. Sen maustamiseen käytetään kanelia, suklaata ja anista.
- Tres leches(kolme maitoa) on maitoa kolmessa muodossa sisältävä kevyt kakku.