Ranskassa siideriä (ranskaksi cidre) tuotetaan ennen kaikkea maan pohjoisosissa Bretagnessa ja Normandiassa. Näiden alueiden kostea ilmasto soveltuu hyvin omenan kasvattamiseen. Siideriin tekemiseen käytetäänkin mieluusti juuri siihen sopivia “siideriomenia”. Tyypillisiä omenalajikeita ovat mm. Michelin ja Closette.

Brittisiideriin verrattuna ranskalaiset siiderit ovat tanniinisempia ja vähemmän hapokkaita sekä alkoholipitoisuudeltaan matalampia. Ranskalaiset siiderit myydään myös usein isommissa, viinipullon kokoisissa lasipulloissa. Ranskalaiset siiderit sopivat myös hyvin ruokajuomaksi. Erityisesti Ranskassa siideri on suosittu juoma kreppien kanssa nautittuna ja sen sopiva tarjoilulämpötila on 6-8 asteisena.

Ranskalaiset siiderityypit
- Cidre Doux on makea ja mieto (noin 3 prosenttinen) siideri
- Demi-Sec on puolikuiva 3-5 prosenttinen siideri
- Cidre Brut on nimensämukaisesti kuiva siideri, jonka vahvuus väihtelee välillä 4,5-7%.