Korea on myös yksi mielenkiintoisimmista grilliruokien maista ja englanninkielessä siihen viitataan usein sanalla korean barbecue. Korealaiseen grilliin voidaan laittaa monenlaista lihaa, mutta varmasti tunnetuin ja ehkä tärkein on Bulgogi, eli paikallisella tavalla marinoitua ja grillattua naudanlihaa.
Korealaisen barbecuen marinadien pohjana toimii soija, johon lisätään esim. sokeria, inkivääriä, salaattisipulia, seesamiöljyä, miriniä ja valkosipulia.
Korealaisen barbecuen kanssa tarjottavia tyypillisimpiä lisukkeita (반찬; 飯饌) ovat riisi ja kimchi, kuten korealaisessa keittiössä muutenkin. Salaattisipulia pääraaka-aineena käyttävä pajeori on myös suosittua, mutta muunkinlaisia salaatteja ja pikkelöityjä vihanneksia voidaan tarjota. Perinteisenä alkoholijuomana korealaisessa barbecuessa on toiminut paikallinen riisiviina soju, mutta nykyään usein saatetaan tarjota olutta tai viiniäkin.