Kapsalon on spesifisti hollantilainen kebabannos, jossa ruoka-annos on ladottu alumiinivuokaan. Kapsalon tarkoittaa hollannin kielellä kirjaimellisesti parturia ja nimi juontaa juurensa erikoiseen annokseen, joka tehtiin vuonna 2003 rotterdamilaisessa kebabpaikassa lounastavalle parturille. Tästä annoksesta muodostui ajan myötä yllättäen katuruokahitti, jota muutkin halusivat syödä ja levisi myös muualle Rotterdamiin ja sen jälkeen nopeasti muualle Hollantiin.
Kapsalonissa aluksi alumiinivuoan pohjalle laotaan ranskalaisia perunoita. Seuraavana kerroksena näiden päälle laitetaan kebablihaa. Tämän jälkeen tulee kuitenkin hollantilainen erikoisuus eli päälle laitetaan goudajuustoa ja annosta lämmitetään sen verran että juusto sulaa kebabin päälle. Tämän päälle laitetaan kasvikset ja lopuksi kastikkeet, jotka ovat yleensä valkosipulikastike ja sambal tai muu tulinen kastike. Ensinäkemältä kapsalon vaikuttaa päältään salaatilta, mutta rasvaisemmat ainekset on jemmattu pohjalle.
Kapsalonista löytää tietysti myös versioita, joissa liha on korvattu kanakebabilla.