Ruokatuokio

Kaikkea jännää ruoka-aiheista

  • Eri maiden keittiöt
    • Argentiinalainen keittiö
    • Espanjalainen keittiö ja ruokakulttuuri
    • Intialainen keittiö
    • Italialainen ruoka – Saapasmaan ruokakulttuuri
    • Kiinalainen keittiö ja ruokakulttuuri
    • Kreikkalainen Ruoka – Välimeren ruokavalio ja muuta kreikasta
    • Korealainen keittiö
    • Meksikolainen keittiö ja ruokakulttuuri
    • Perulainen keittiö
    • Puolalainen ruoka
    • Ranskalainen keittiö
    • Turkkilainen keittiö
    • Saksalainen ruoka- ja juomakulttuuri
    • Unkarilainen ruoka
    • Venäläinen ruoka – Itänaapurin ruokakulttuuri
    • Vietnamilainen ruoka
  • Juomat
    • Aperatiivi / alkudrinkki
    • Digestiivi
    • Italialaiset viinat
    • Italian viinialueet
    • Ranskalaiset viinat
    • Ranskan viinialueet: Bordeaux, Champagne, Loire
    • Vehnäolut: Saksalainen Weißbier, Belgialainen Witbier
    • Ranskalainen siideri – Cidre
  • Juustot
    • Sveitsiläiset juustot
    • Italialaiset juustot
    • Ranskalaiset juustot
    • Hollantilaiset juustot
  • Eri maiden keittiöt
    • Argentiinalainen keittiö
    • Espanjalainen keittiö ja ruokakulttuuri
    • Intialainen keittiö
    • Italialainen ruoka – Saapasmaan ruokakulttuuri
    • Kiinalainen keittiö ja ruokakulttuuri
    • Kreikkalainen Ruoka – Välimeren ruokavalio ja muuta kreikasta
    • Korealainen keittiö
    • Meksikolainen keittiö ja ruokakulttuuri
    • Perulainen keittiö
    • Puolalainen ruoka
    • Ranskalainen keittiö
    • Turkkilainen keittiö
    • Saksalainen ruoka- ja juomakulttuuri
    • Unkarilainen ruoka
    • Venäläinen ruoka – Itänaapurin ruokakulttuuri
    • Vietnamilainen ruoka
  • Juomat
    • Aperatiivi / alkudrinkki
    • Digestiivi
    • Italialaiset viinat
    • Italian viinialueet
    • Ranskalaiset viinat
    • Ranskan viinialueet: Bordeaux, Champagne, Loire
    • Vehnäolut: Saksalainen Weißbier, Belgialainen Witbier
    • Ranskalainen siideri – Cidre
  • Juustot
    • Sveitsiläiset juustot
    • Italialaiset juustot
    • Ranskalaiset juustot
    • Hollantilaiset juustot

Salsa verde – Meksikolainen vihreä salsa

Salsa verde on Meksikolaisessa keittiössä suosittu vihreä salsa. Perinteisen Salsa verden pääraaka-aineita ovat tomatillot ja vihreät chilit. Se on miedohko salsa, joka sopii hyvin suosituimpien meksikokaisten tortillaruokien kuten enchiladan ja burrittojen täytteeksi, mutta myös grilliruokien kanssa.

Salsa Verde meksikolainen salsa

Salsa Verde-reseptejä

Salsa verde (Soppa 365)

Salsa verde (K-Ruoka)

Salsa verde (Yhteishyvä)

Salsa verde (Kodin Kuvalehti)

Ruokatuokioita Talveen 2022

 

Baskilainen keittiö

Gyros – Kreikkalainen kebab

Hot Dog Chicago-tyyliin

Erilaisia pataruokaideoita

Kukkoa viinissä

Latvialainen ruokakulttuuri

Ranskalainen jouluhalko

Sisilialainen ruoka ja viini

Sveitsiläinen Ruoka

Täytettyjä voileipiä maailmalta

 

Powered by WordPress. Foodica WordPress Theme by WPZOOM.