Galette-saucisse on alkuperäinen ranskalainen hodari-variaatio. Se on alun perin lähtöisin Itä-Bretagnen alueelta jossa se on edelleen erityisen suosittu urheilutapahtumissa tai festivaaleilla, mutta on sittemmin levinnyt katuruoaksi ympäri Ranskaa.
Perinteisimmistä amerikkalaisista hodareista se eroaa näkyvimmin siinä, että makkaraa ei pistetä sämpylän väliin, vaan se kääritään ohukaisen (galette) väliin. Itse ohukaiset eivät kuitenkaan ole välittömästi pannulta otettuja, vaan niiden on annettu jäähtyä, jotta kuuma on helppo syödä käsin. Makkara toimii normaali ranskalainen sianlihamakkara.
Useimmista muista hodarivaariaatioista eroten Galette-saucisseen ei ole tapana lisätä sinappia, ketsuppia tai muitakaan kastikkeita, vaan se koostuu simppelisti letusta ja makkarasta.