Injera-Leipä on etiopialaisen (ja eritrealaisen) keittiön ehkä keskeisin osanen. Lettumainen injera-Leipä toimii aterialla tavallaan sekä lautasena että aterimina. Injera-leivälle päälle kasataan erilaisia muhennoksia (Wat) ja kastikkeita. Leivästä revitään palasia, joiden mukana viedään suuhun myös leivän päälliset.
Maultaan hieman hapan injera valmistetaan luontaisesti Etiopian ylängöillä kasvavasta teff-viljasta. Teff on ravintopituisuudeltaan mainiota, joten se on myös saanut pientä superfoodin mainetta. Maininnan arvoista on myös että se on gluteiinitonta.
Oikeaoppisesti taikinan tulisi antaa tekeytyä huoneenlämmössä useamman päivän. Injera valmistetaan perinteisesti suurella kuumennettavalla ja pyöreällä savilaatalla. Hieman kaukaisena vertauksena sitä voisi verrata lettujen valmistamiseen.