Espanjalaiset juustot

Espanja ei kuulu aivan maailman tunnetuimpen juustomaiden joukkoon, mutta Espanjastakin löytyy mielenkiintoisia ja omaperäisiä juustoja.

Espanjalaiset juustot aakkosjärjestyksessä

  • Arzúa-Ulloa: Arzúa-Ulloa on Galician alueelta lähtöisin oleva lehmänmaitojuusto.
  • Cabrales: Cabrales on Asturian alueella valmistettava sinihomejuusto.
  • Idiazábal: Idiazábal on Baskimaalta tuleva juusto, joka on valmistetaan pastöroimattomasta lampaanmaidosta.
  • Manchego curado: Manchego curado onon lampaanmaidosta La Manchan alueella valmistettava juusto.
  • Mahón: Mahon on Menorcan saarella lehmänmaidostava valmistettava juusto.
  • Torta del Casar: Torta del Casar on Extremaduran alueella valmistettava lampaanmaitojuusto.