Ruokatuokio

Kaikkea jännää ruoka-aiheista

  • Eri maiden keittiöt
    • Argentiinalainen keittiö
    • Espanjalainen keittiö ja ruokakulttuuri
    • Intialainen keittiö
    • Italialainen ruoka – Saapasmaan ruokakulttuuri
    • Kiinalainen keittiö ja ruokakulttuuri
    • Kreikkalainen Ruoka – Välimeren ruokavalio ja muuta kreikasta
    • Korealainen keittiö
    • Meksikolainen keittiö ja ruokakulttuuri
    • Perulainen keittiö
    • Puolalainen ruoka
    • Ranskalainen keittiö
    • Turkkilainen keittiö
    • Saksalainen ruoka- ja juomakulttuuri
    • Unkarilainen ruoka
    • Venäläinen ruoka – Itänaapurin ruokakulttuuri
    • Vietnamilainen ruoka
  • Juomat
    • Aperatiivi / alkudrinkki
    • Digestiivi
    • Italialaiset viinat
    • Italian viinialueet
    • Ranskalaiset viinat
    • Ranskan viinialueet: Bordeaux, Champagne, Loire
    • Vehnäolut: Saksalainen Weißbier, Belgialainen Witbier
    • Ranskalainen siideri – Cidre
  • Juustot
    • Sveitsiläiset juustot
    • Italialaiset juustot
    • Ranskalaiset juustot
    • Hollantilaiset juustot
  • Eri maiden keittiöt
    • Argentiinalainen keittiö
    • Espanjalainen keittiö ja ruokakulttuuri
    • Intialainen keittiö
    • Italialainen ruoka – Saapasmaan ruokakulttuuri
    • Kiinalainen keittiö ja ruokakulttuuri
    • Kreikkalainen Ruoka – Välimeren ruokavalio ja muuta kreikasta
    • Korealainen keittiö
    • Meksikolainen keittiö ja ruokakulttuuri
    • Perulainen keittiö
    • Puolalainen ruoka
    • Ranskalainen keittiö
    • Turkkilainen keittiö
    • Saksalainen ruoka- ja juomakulttuuri
    • Unkarilainen ruoka
    • Venäläinen ruoka – Itänaapurin ruokakulttuuri
    • Vietnamilainen ruoka
  • Juomat
    • Aperatiivi / alkudrinkki
    • Digestiivi
    • Italialaiset viinat
    • Italian viinialueet
    • Ranskalaiset viinat
    • Ranskan viinialueet: Bordeaux, Champagne, Loire
    • Vehnäolut: Saksalainen Weißbier, Belgialainen Witbier
    • Ranskalainen siideri – Cidre
  • Juustot
    • Sveitsiläiset juustot
    • Italialaiset juustot
    • Ranskalaiset juustot
    • Hollantilaiset juustot

Bisque – kermainen ranskalainen äyriäiskeitto

Bisque on ranskalainen kermainen ja soseutettu äyriäiskeitto. Se on alun perin lähtöisin Etelä-Ranskan Provencesta. Alkuperäisessä bisquessa on käytetty nimenomaan äyriäisiä, nämä voivat olla katkarapuja, hummeria tai erilaisia rapuja.

Bisque

Bisque-reseptit

Tomaattikeitto Tomato bisque provencal (Kodin Kuvalehti)

Mutkat suoriksi -bisque (HS)

Hummerikeitto (Foodmarketherkku)

Ruokatuokioita Talveen 2022

 

Baskilainen keittiö

Gyros – Kreikkalainen kebab

Hot Dog Chicago-tyyliin

Erilaisia pataruokaideoita

Kukkoa viinissä

Latvialainen ruokakulttuuri

Ranskalainen jouluhalko

Sisilialainen ruoka ja viini

Sveitsiläinen Ruoka

Täytettyjä voileipiä maailmalta

 

Powered by WordPress. Foodica WordPress Theme by WPZOOM.