Dijon-Sinappi on lähtöisin samannimisestä Burgundin kaupungista Ranskasta ja se kuuluu koko maailman tunnetuimpien sinappien joukkoon. Dijon onkin ollut tärkeä sinapinvalmistuspaikka jo 1300-luvulta lähtien ja sieltä toimitettiin jonkin aikaa sinapit Ranskan kuninkaan aterioille. Tosin vuodesta 2008 lähtien sinappia ei ole enää valmistettu itse Dijonissa.
Dijon sinapin erona suomalaisiin sinappeihin on että raaka-aineena käytetään sareptansinappia mustasinapin sijaan. Raaka-aineena on myös alkoholia tai etikkaa. Suomalaisille Dijon-sinappi on ollut suosittu kaveri esimerkiksi joulukinkun kaveriksi.
Nykyään sinappia valmistetaan myös Ranskan ulkopuolella. Suurin ja tunnetuin Dijon-sinapin valmistaja lienee nykyään Maille, jota myydään Suomessakin ja jolla on myös hieman erilaisia versioita klassisesta perusversiosta, esimerkiksi hunajaa ja siemeniä sisältäviä versioita.