Katsu sando(カツサン) on japanilainen voileipä, jossa rapeaksi pannurikoitu katsu-leike asetetaan pehmeiden vaaleiden leipäviipaleiden väliin. Sen syntypaikaksi ja ajaksi on jäljitetty vuosi 1935 ja Tokio. Japanissa syntynyt katsu sando on kuitenkin saavuttanut pikaruokana suosiota myös kansainvälisesti.
Tavallisesti katsu sando valmistetaan porsaanlihasta tehdystä tonkatsusta, mutta myös kananleikettä voidaan käyttää vaihtoehtona. Leikkeen lisäksi voileivän täytteenä käytetään usein ohuita viipaleita suolakurkkuja, kaalia ja muita vihanneksia, joita maustetaan perinteisillä japanilaisilla kastikkeilla, kuten tonkatsu-kastikkeella.
Katsu sando on erityisen suosittu pikaisena lounasruokana tai tuhtina välipalana, jota saa Japanissa kahviloista ja paikallisista pikaruokapaikoista. Leipäpalat tarjoillaan kolmion tai neliön muotoiseksi leikattuina.